onsdag 7. september 2011

DT for Hjertelaget, Papir i Hjertet

På tide å oppdatere litt kanskje;) Jeg er nå et stolt medlem av HjertelagetPapir i Hjertet. Her skal vi lage forskjellige ting som viser variasjoner av denne fantastiske hobbyen vi har.Papir i Hjertet er også på Facebook.
 Her kommer de få bidragene jeg hittil har levert.

Septembergalleriet


Gratulasjonskort/bryllupskort (Siv). Her har jeg brukt bazzill, mønsterark fra 3ndy papir og Pion Design, bilde fra Sagen Vintage, fotoremse fra Tim Holz, blonder fra Kort og Godt, og glitterhjerter fra Melissa Frances. Kantene er rufset med distressverktøy fra Tim Holtz og svertet med catzeye. Bildet er trykket ut med Spellbinder dies. Stemplet er fra Storyteller.

Innsiden av kortet. Her har jeg brukt bazzill, hjørnepuch fra Martha Steward, stempler fra Heartfeld Design og Storyteller. Kantene er svertet med catzeye.

Augustgalleriet


Gaveeske av en After eight boks (Siv) Boksen er malt med Gesso. Tagen er fra et mønsterark fra Pion, stempeltrykket er fra Stempelglede. Her er blomster fra Prima, Storyteller og Kort og Godt. Swirlen er fra Storyteller. Jeg har også satt på en charms og et båndLommetørklekort (Siv) Jeg har brukt Bazzill, mønsterark fra Inkido, roser og rosenknopper fra Prima, halvperler, Spellbinder dies, punch fra Melissa Franses og bånd. Stempeltrykkert er fargelagt med Promarkers og har fått litt glitterlim på.

Juligalleriet


Kort av Siv. Her har jeg brukt bazzill, mønsterark fra Papirdesign. Alle kanter er svertet med cats-eye i fargen creamy brown. Blomster er fra Storyteller, Kaiserkraft og Prima, tissue-tape fra Tim Holtz, swirl fra Prima, metallblomst og halvperle. I tillegg har jeg brukt en gammel bokside, skinkelerret, pebbles og ric-rac bånd. Motivet er lastet ned fra nettet og stemplet har jeg laget selv


Skuffekort av Siv. Her har jeg brukt bazzill, mønsterark fra Maja Design, blomster fra Prima og Storyteller . I tillegg er det brukt bånd. og en hitch fastener fra Tim Holtz.


Innsiden av esken.

3 kommentarer:

 1. Hei Siv. Utrolig mye lekkert her! Du er dyktig med detaljer:)

  SvarSlett
 2. Nydelige ting du har laget Siv. <3 Har virkelig savnet en oppdatering på din blogg...
  God helg
  Klem Maria

  SvarSlett
 3. Du er kjempeflink, og vi er veldig stolte at du vil være med på hjertelaget vårt <3

  Klem :)

  SvarSlett